60 lat lat minęło

W miesiącu wrześniu bardzo miło było nam organizować 60-tkę Pana Mariana, którą świętował w gronie członków najbliższej rodziny jak i przyjaciół. Aranżacja sali dolnej nabrała kolorów niebiesko-czerwonych, na stole stanęły czerwone świece i czerwone róże.  Kotylion w podobnych barwach przygotowała Pracownia Magdy, który został zawieszony nad parkietem do tańczenia.

Menu przygotowane specjalnie na tą okazję

– zupa paprykowo-pomidorowa z grzankami,
– zupa z pieczonych buraczków ze śmietaną,
– schab w sosie borowikowym, ziemniaki opiekane w ziołach, surówki,
– risotto z warzywami i parmezanem,
– kawałek tarty z kurczakiem, brokułami i sosem beszamelowym,
– gulasz hiszpański z chorizo i kurczakiem.

60 lat minęło collage

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *